Vis Stroganoff
Beef Stroganoff kennen we allemaal, maar rood vlees is niet de gezondste optie. De variant met vis is minstens net zo lekker!
Lees verder!Beef Stroganoff kennen we allemaal, maar rood vlees is niet de gezondste optie. De variant met vis is minstens net zo lekker!
Lees verder!De vijg is een van de oudste vruchten die we kennen. Het is een bijzondere vrucht, en je kunt er heerlijk ijs van maken.
Lees verder!Dat vezels gezond zijn is inmiddels wel bekend. Maar wat zijn vezels precies, waar zitten ze in en hoe zorg je ervoor dat je ze genoeg binnen krijgt?
Lees verder!Het vetpercentage geeft veel meer informatie over hoe gezond je bent dan alleen gewicht. Maar het moet wel goed gemeten worden.
Lees verder!Vetcellen hebben we liever minder dan meer. Maar toch zijn ze nodig. Hoe werken vetcellen in het lichaam precies?
Lees verder!Soms is het belangrijk om te weten of er nog alcohol zit in een gerecht na de bereiding.
Lees verder!Het uiterlijk van een voedselverpakking kan niet alleen de beslissing tot kopen beïnvloeden, maar ook hoe het product zou smaken. De fabrikant speelt hier slim op in.
Lees verder!Volgens Zweedse onderzoekers zou je het risico op diabetes en hartziekten verlagen door het eten van gerstebrood.
Lees verder!In de Week Zonder Vlees hebben sommige mensen zelfs een week veganistisch gegeten. Waar moet je eigenlijk op letten bij een veganistisch eetpatroon?
Lees verder!Lekker als avondeten of als leftover lunch én super easy te maken.
Lees verder!