Succesverhaal Elzeline

Hoi ik ben Elzeline Vos.

Ik ben gestart met Body Support via de Wijkse Afvalrace op 13 januari 2015 en heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van. Ik ben toen en gelukkig nog steeds 10 kilo afgevallen, 8 procent vet kwijt geraakt en 9cm op mijn buik kwijt. En natuurlijk komt er bij mij ook wel eens een kilo bij maar ik probeer dat er ook wel meteen weer af te werken. Ik blijf nu al ruim anderhalf jaar op gewicht.

Hoe ik het volhoud als leefstijl? Proberen zoveel mogelijk op mijn voeding te letten, ik heb veel geleerd van mijn coach maar ik eet nu ook gewoon weer een frietje in het weekend en neem ook wel eens een stukje chocola. Maar dat kan ook als je op gewicht wilt blijven en alles met mate neemt. Verder probeer ik 3 tot 4 keer in de week te sporten. Ik doe 2x in de week aan krachttraining. Ik laat in de sportschool een schema maken en bij ieder nieuw schema laat ik me wegen en meten zodat ik weet hoe ik er voor sta. En verder is mijn spiegel de grootste graadmeter, als mijn kleren nog passen en ik nog tevreden ben met hoe ik er uit zie is het goed!

Mijn motivatie om dit vol te houden is mijn nieuwe garerobe en ik ben nu tevreden met hoe ik ben, loop schaamteloos in mijn bikini en voel me goed!

Mijn tip? Kijk niet teveel op die weegschaal. Toen ik met krachttraining begon ben ik 12 kilo afgevallen. Na intensieve training werd ik steeds zwaarder vanwege spiermassa maar de centimeters en het vetpercentage bleven omlaag gaan en dat is waar het om gaat. Bij twijfel meet je de omvang van je buik of een ander probleemgebied op en laat die weegschaal in de hoek staan.

terug naar nieuws