Succesverhaal van de maand januari 2016

Elke maand kiezen we een succesverhaal van een van onze deelnemers. Dit kan succes zijn dat recent is behaald of succes dat ons ter ore is gekomen via een trainer. Deze maand een succes verhaal van Living Well Milon Club Bodegraven.

Dit is Mylene Franken uit Bodegraven en traint bij Living Well Milon Club Bodegraven.

Mylene kwam 4 maanden geleden bij ons binnen en had de broek aan die ze nu in haar handen heeft.

Ongelooflijk! Wat heb je hard gewerkt en wat heb jij je goed aan je menu's gehouden.

Zo zie je maar weer. Geen shakes, pillen of andere troep nodig. Want zoals ik altijd zeg: "Als het zo makkelijk was zou iedereen toch een shake of een pilletje nemen.

Nee, Mylene heeft geknokt met sporten en ze heeft zich keurig aan de door ons voorgeschreven NORMALE maaltijden gehouden. Gewoon brood, aardappels, vlees, vis, rijst, pasta en de 200 gram groente per dag. Natuurlijk niet te vergeten de bergen appelmoes en vruchtenyoghurt zoals voorgeschreven in de menu’s van Body Support.

Mylene, knap gedaan. We hebben gezien hoe hard je gewerkt hebt en wat je allemaal hebt getrotseerd. Maar...we hebben je ook zien veranderen van een onzeker meisje naar een jonge vrouw met zelfvertrouwen. Vooral dit laatste is het mooiste wat we mogen mee maken.

Hou je levensstijl vast zoals je geleerd hebt. Je bent een prachtvrouw van binnen en van buiten!" Aldus haar trainer bij Living Well.

Zo zien we maar weer dat het behalen van resultaat niks te maken heeft met leeftijd maar met de juiste instelling en toewijding.

terug naar nieuws