Succesverhaal van de maand maart 2016

Deze maand zetten we de deelnemers aan de afvalrace van Madonna’s in het zonnetje.

In januari is bij Madonna’s de Veghelse-Body-Support-Afvalrace gestart. Er doen 24 vrouwen aan mee. Geen crash-dieet, geen ongezonde shakes, maar zesmaal per dag eten! Met als resultaat dat de deelnemers gemiddeld bijna een kilo per week zijn afgevallen. Door de combinatie van ons sportprogramma met een speciale afval-workout bestaat 90% van het gewichtsverlies uit vet.

Tessa: “Ik ben trots op ons en natuurlijk ook op mezelf. Ik ben inmiddels in vier weken twaalf pakjes echte boter kwijt. Ik besef hoeveel dat is in een korte tijd.
Ik had dat niet voor elkaar gekregen zonder het groepsgevoel. Daarvoor wil ik iedereen bedanken. Onderschat ook niet hoeveel werk het is voor Elly en Hans die ons steeds weer motiveren als we het even niet zien zitten. En Monique, die steeds weer nieuwe uitdagende oefeningen voorbereidt.
We hebben pas vier weken achter de rug en hebben nog een weg te gaan. Ik denk dat we als groep super scoren. Bedankt allemaal"!

Miriam: “Leuk dat we allemaal het zelfde doel hebben en ons beter voelen! In december ben ik bij Madonna’s terechtgekomen. Ik hield niet van sporten en vroeg me echt af hoe dat ooit een goede combi zou kunnen worden. Nu, na een paar maanden, ben ik bij Madonna’s echt bevriend geraakt met sport!
Na een half leven jojo-en heb ik Body-Support omarmd. Stop met diëten, start met eten! Ik heb een doel. In mei, als mijn jongste nichtje trouwt, wil ik me als gekste tante in een mooi jurkje heerlijk voelen. Ik neem definitief afscheid van mijn overtollige pondjes.
We moeten het allemaal zelf realiseren, maar het is fijn dat we het tijdens de afvalrace met elkaar kunnen delen”.

terug naar nieuws