Succesverhaal van de maand Maart 2017

Als je wat op wil bouwen moet je werken en dat heeft Jody gedaan. Zij heeft haar lichaam opgebouwd en helemaal ge-restyled. Jody had een doel voor ogen en dat was om haar lchaam weer in shape te brengen na haar bevalling.
Jody van Dijk (27), woog sinds de geboorte van Elias (inmiddels 5) 78. Bij haar lengte van 1.68 niet bepaald haar fraaiste gewicht. Ze startte met trainen in 2014 en werkte langzaam maar zeker het vet eraf en gaf vorm aan haar spieren. Eind 2016 wilde ze het nog serieuzer aanpakken en volgde ze het Body Support afslankprogramma. Na enkele weken verloor ze naar haar zin teveel vet en wilde verder. ‘Ik was klaar voor iets anders en ik kreeg de oplossing aangeboden. Mijn coach, eigenaar van Physical Fitness Woerden en Montfoort, fysiotherapeut en C.S.C.S Milan de Rode bood aan mij te begeleiden met een hele andere module van Body Support waar ik niet van wist, Muscle-Up. Ik weet nog wat Milan tegen me zei, ‘Jody, het klinkt cliché en als een WC-eend-verhaal: ‘ Wij van WC-eend adviseren WC-eend’; maar ik adviseer je toch weer Body Support’. En daar had hij gelijk in, er is mij geen ander dieetprogramma of liever gezegd voedingsprogramma bekend, dat zo goed in elkaar is gezet als dat van Body Support.

Of je nu een topsporter bent of iemand die 50 kilo moet afvallen van de dokter, Body Support is zo perfect op maat gemaakt dat iedereen er het gewenste resultaat mee haalt…mits er gegeten wordt wat er staat! Vroeger kreeg ik voedingsadviezen van een coach, met de hand geschreven, aan de hand van het voedingsprogramma de ‘Eetmeter’ van Het Voedingscentrum en de Nederlandse Voedingsmiddelentabel maar het Body Support programma werkt veel effectiever.

Milan is een ervaren coach, hij had al andere trainingsconcepten opgezet, zoals het high-efficiency trainingsmodel ‘the Millionaire Training’ en was laaiend enthousiast over de module die hij nóg verder uitgewerkt had en bij mij vond passen als een uniek maatpak, Muscle-Up.
Als ik om me heen kijk zie ik dat vooral fitness voor vrouwen de laatste tijd een boost heeft gekregen. Op Instagram, Facebook en YouTube wordt je overspoelt met trainingsprogramma’s voor vrouwen. De graatmagere modepop maakt plaats voor gespierde billen, buik en benen. Niet eerder zag ik zoveel vrouwen squats en lunges en sit-ups doen. Dat wilde ik ook.

En dat je om resultaat te boeken ook écht op je eten dient te letten is voor iedereen inmiddels wel duidelijk maar ook je training moet kloppen. Mijn coach heeft alles op een rijtje gezet voor mij en ik heb de overstap gemaakt naar het Muscle-Up programma.

Nu zie ik mijn ‘booty’ wekelijks voller worden, mijn shape verbeteren en mijn lichaam in de vorm komen zoals ik dat wil. Ik bouw aan mijn lichaam, train verantwoord, eet volgens een schema en neem zinvolle supplementen, geen rommel.

Als je wat op wil bouwen heb je goed materiaal nodig en een coach die er verstand van heeft en je op de juiste weg zet met een doordacht trainings- en voedingsprogramma. Ik ben voor resultaat gegaan en dat heb ik behaald.
‘Voeding, Training én Supplementen= Resultaat, zo is de slogan van het programma en dat is ook wat ik ervaren heb’.

terug naar nieuws