HealthCheck

Nadat de sportscholen een aantal maanden dicht zijn geweest moeten deelnemers weer opnieuw starten met sporten en coaching. Een HealthCheck kan duidelijk maken op welke leefstijl-vlakken de verbetering moet plaatsvinden.

Wat houdt het in?

Je ontvangt gepersonaliseerd digitaal beeldmateriaal voor op social media, website en voor een mailing. Verder ontvang je een digitale poster, flyer en roll-up banner die je zelf kunt laten drukken. Met behulp van deze materialen kun je je deelnemers via diverse kanalen bereiken. Ook aan een promotieplan en een draaiboek is gedacht. Deelnemers die gebruik maken van de actie vullen een online vragenlijst in en komen naar jouw praktijk/sportcentrum voor een lichaamsmeting. Aan de hand van een gepersonaliseerd HealthCheck-rapport adviseer je een passend programma of abonnement.

Aangepast in eigen huisstijl

Alle zaken die nodig zijn voor het slagen van de actie, zoals flyers, posters en banners krijg je als digitale bestanden in je eigen stijl. Je kunt dus direct beginnen!

Meer weten over marketingcampagnes en hoe je ze in kunt zetten? Vul onderstaand formulier in voor een gratis demo van het Body Support programma.

Schrijf je in voor de gratis demo

Vul het formulier in en we leggen je graag uit wat Body Support allemaal kan met behulp van de gratis demo.