Waarom Body Support op jouw sportschool

In een handomdraai stel je op maat gemaakte weekmenu's op. Hierdoor heb je meer tijd voor trainingen en coaching. Het programma werkt met normale producten uit de supermarkt. Gedragscoaching is belangrijk, als leidraad is er een informatief werkboekje beschikbaar om je cliënt daarin te ondersteunen. De cliënt vindt de adviezen terug in de Body Support-app waarin hij gemakkelijk producten kan wisselen en voortgang kan bijhouden. Hij wordt volledig ontzorgd. 

Bij Body Support betaal je een vast bedrag per maand, voor een onbeperkt aantal cliënten. Met 1 nieuwe cliënt per maand ben je al uit de kosten. Je hebt geen vooropleiding nodig om te starten. De 1-daagse coachopleiding van Body Support geeft jou voldoende tools om aan de slag te gaan. De opleidingen worden centraal gegeven maar een inhouse-training voor al het personeel is ook mogelijk. Na deelname aan de coachopleiding ontvang je een certificaat en ben je klaar om te starten wanneer je dat aangeeft. Met regelmaat organiseert Body Support ook verdiepingsopleidingen om je te helpen nóg meer ambassadeurs voor je centrum te creëren. 

We kunnen je volledig ondersteunen met het implementeren van Body Support. Je krijgt van ons een uitgewerkt marketingplan en concepten van campagnes, zoals de 'Afvalrace', 'Beweeg Meer In 5 weken', 'Slank & fit in 6 weken, 'Summer Shape-Up en 'Happy new you'.

 Met regelmaat organiseert Body Support ook verdiepingsopleidingen om je te helpen nóg meer ambassadeurs voor je centrum te creëren. 

Body Support en de zakelijke mogelijkheden?


Vul onderstaande gegevens in en wij leggen het je graag uit.* Verplichte velden

Nog geen klant?

GRATIS DEMO