Waarom Body Support op jouw sportschool

De mobiele inlogomgeving voor de cliënten maakt het nog persoonlijker en geeft variatiemogelijkheden in de menu's. De cliënt kan zelfstandig inzicht krijgen in vervangingsmogelijkheden, heeft de lijsten altijd bij de hand op de mobiel, kan ook eetboekjes bijhouden en dit alles correspondeert met het systeem.
Hierdoor heb je meer tijd voor trainingen en coaching. Het programma werkt met normale producten uit de supermarkt. Gedragscoaching is belangrijk, als leidraad is er een informatief werkboekje beschikbaar om je cliënt daarin te ondersteunen

Het verdienmodel dat aan Body Support gekoppeld is, mag vrij worden ingevuld. Je kunt denken aan trajecten van 12 weken met een bijdrage van de deelnemers van €150,- tot €200,- euro. Hiermee kan rendement worden gemaakt, je kunt een onbeperkt aantal deelnemers en menu's toevoegen. Vooraf is er een korte voedingsopleiding nodig om met Body Support te kunnen werken. De licentie kun je ieder moment opzeggen, de kosten hiervan kun je opvragen. Er dient een 1-daagse cursus gevolgd te worden om met het programma te kunnen werken en de visie van Body Support uit te kunnen dragen naar je cliënten. De cursussen worden centraal gegeven maar een inhouse training voor al het personeel is ook mogelijk. Na deelname aan de cursus ontvang je een certificaat en ben je klaar om te starten wanneer je dat aangeeft.

We kunnen je volledig ondersteunen met het implementeren van Body Support. Je krijgt van ons een uitgewerkt marketingplan en concepten van campagnes, zoals de 'Afvalrace', 'Beweeg Meer In 5 weken', 'Slank & fit in 6 weken, 'Summer Shape-Up en 'Happy new you'.
Met regelmaat organiseert Body Support ook verdiepingsopleidingen om je te helpen nóg meer ambassadeurs voor je centrum te creëren. 

Body Support en de zakelijke mogelijkheden?


Vul onderstaande gegevens in en wij leggen het je graag uit.* Verplichte velden