Jitske's Praktijk

Tsjerkestrjitte 7, 9271 AK De Westereen
jitskespraktijk@knid.nl
0511-444331
www.jitskespraktijk.nl

Jitske's Praktijk
AFSLANKEN DOOR TE ETEN
Ben je ook al je hele leven aan het lijnen en heb je alle diëten gevolgd die er zijn?
Met als gevolg dat je alleen maar bent gegroeid? En wil je nu definitief af van je overgewicht? En wil je afvallen met een normaal eetpatroon?

Dan ben je welkom in Jitske’s Praktijk in De Westereen
Met normale voeding uit de supermarkt afslanken. Eten volgens de Schijf van vijf. Gewoon met de pot mee eten. Eten volgens jouw eigen stofwisseling. Jouw lichaam geven wat het nodig heeft. Honger hebben mag niet, want dan breng jij je lichaam in de overlevingsstand en dan wil je lichaam juist het vet vasthouden. Ik verbied nooit bepaald eten. Ik vind het belangrijker dat je weet wat je doet en als je eens een keer over de schreef gaat, dat je daarna jezelf weer op het goede spoor zet.

Wat belangrijk is dat je op een manier gaat afvallen die helemaal bij je past.
En daarvoor krijg je veel handvatten. Belangrijk vind ik ook dat je je lichaam leert kennen, hoeveel je kunt eten om af te vallen en hoeveel je kunt eten om op gewicht te blijven. Ook leer je hoe je een etiket moet lezen. Zodat jij zelf bepaalt of een product goed voor je is. Je leert ook met lastige situaties om te gaan: Zoals uit eten, vakantie, BBQ, feestjes, eetbuien.

Afslanken is een proces is je hoofd
Het heeft tijd nodig heeft om je voedingspatroon en je eetgedrag blijvend te veranderen. Als je al heel lang overgewicht hebt, denk je ook als iemand die overgewicht heeft en weet je precies wat je moet doen om de kilo’s er weer bij te krijgen, maar om de kg’s er af te houden is niet je sterkste punt. Gedragsverandering dat is wat er nodig is om blijvend af te slanken. Het is nodig dat er een omslag komt in je denken, dat je leert te denken als iemand die slank is en ik coach je hierop, op gedragsverandering.

Wil je ook op een prettige, aangename manier afvallen en je ook nog eens fitter en energieker voelen?
Maak dan een afspraak voor het gratis 1e consult in De Westereen.