Body Support zelf volgen

Body Support biedt persoonlijke begeleiding op gebied van voeding. Samen met een Body Support coach ga je aan de slag: of je nu wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk.

Je coach maakt aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren voedingsschema’s op maat. Heb je allergieën, dieetwensen of wil je met iemand samen eten? Ook dat kan je coach voor je aanpassen in je weekmenu.

Daarnaast heb je de Body Support app met een persoonlijk account tot je beschikking. Met behulp van de app heb je altijd je weekmenu bij de hand en kun je de menu’s nog verder aanpassen. Daarnaast vind je er onder andere een wekelijkse boodschappenlijst, nieuwtjes en een caloriechecker.

Onderstaand vind je meer informatie over de verschillende doelen die je met Body Support kunt bereiken. Wil je aan de slag? HIER vind je een coach bij jou in de buurt.

Ik wil starten

Slimmer
Afvallen

Afvallen wordt gemakkelijker met de praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten. Door het slimme eetpatroon verbrand je meer.

Slimmer
in Balans

In balans en fit zijn door een optimale stofwisseling. Met volledig op maat gemaakte eetschema’s ontdek je een betere manier om op gewicht te blijven.

Slimmer
in Vorm

Breng je lichaam optimaal in vorm. Met de juiste voeding werk je heel gericht aan je figuur. Ook als er voor het resultaat wel een paar kilootjes bij mogen.

Wil je meer spieren opbouwen?

Muscle-Up_logo-min

Slimmer Spieropbouw

Met het Muscle-Up programma werk je sneller naar meer spieropbouw toe met gezonde voeding én supplementen.

Vind Body Support bij jou in de buurt

Actieve sportcentra/personal trainers:

Hulp nodig?

Vul onderstaand formulier in als je onze hulp wilt bij het vinden van een geschikte coach
    Succesverhalen deelnemers