De perfecte tool voor coaches

Ben je ondernemer, sportschoolhouder, coach, consulent, diëtist of personal trainer en wil je meer uit je business halen?

Body Support App

Het systeem van Body Support werkt efficiënt en bespaart tijd. De software berekent de individuele energiebehoefte van je deelnemer en binnen enkele minuten heb je complete weekmenu’s met boodschappenlijsten en recepten.

De menu’s van Body Support zijn opgesteld met de visie van diëtisten en de voedingsnormen van de Gezondheidsraad

Deelnemers leren gezond te eten met producten uit de supermarkt. Met behulp van jouw coaching, sportbegeleiding en weekmenu’s op maat kunnen deelnemers aan verschillende doelen werken: afvallen, in balans blijven of juist in vorm komen en in spiermassa toenemen. Méér eten en méér energie om verbranding te stimuleren.

Door de persoonlijke begeleiding halen je deelnemers betere resultaten en zullen ze ambassadeurs voor je bedrijf worden. Het doel is het in stand houden van een langdurige relatie met je klanten en het aantrekken van nieuwe leden.

Op maat gemaakte weekmenu’s

In een handomdraai stel je op maat gemaakte weekmenu’s op waardoor tijd en ruimte overblijft voor coaching en training. Er wordt rekening gehouden met energiebehoefte, allergieën, voorkeuren en dieetwensen van je deelnemer. Ook is het mogelijk om samen met het gezin te eten.

Deelnemers kunnen de adviezen terugvinden in de Body Support-app waarin gemakkelijk producten gewisseld, toegevoegd en verwijderd kunnen worden. Ook wordt hier de voortgang van deelnemers bijgehouden.

Daarnaast biedt Body Support de mogelijkheid om diëtisten om advies te vragen via de online helpdesk. Je staat er als coach dus niet alleen voor.

Onbeperkt aantal cliënten voor een vast bedrag per maand

Bij Body Support betaal je een vast bedrag per maand voor een onbeperkt aantal deelnemers. Met 1 nieuwe deelnemer per maand worden de kosten al gedekt. Er is geen vooropleiding nodig om te starten. De 1-daagse coachopleiding van Body Support biedt voldoende tools om direct aan de slag te gaan. De opleidingen worden centraal gegeven maar een inhouse-training voor al het personeel is ook mogelijk. Na deelname aan de coachopleiding ontvang je een certificaat en kan er direct gestart worden met Body Support.

Daarnaast organiseert Body Support met regelmaat verdiepingsopleidingen en is het mogelijk ondersteuning te krijgen op gebied van marketing.

Vraag de gratis coach demo aan

Vul het formulier in en we leggen je graag uit wat Body Support allemaal kan.

Ben je geen coach en wil je het programma zelf volgen?
Ga dan naar de deelnemer-infopagina.

    Succesverhalen coaches