Madonna's Fitness voor vrouwen Madonna's Fitness voor vrouwen Madonna's Fitness voor vrouwen Madonna's Fitness voor vrouwen Madonna's Fitness voor vrouwen Madonna's Fitness voor vrouwen

Madonna's Fitness voor vrouwen

Madonna’s Fitness voor Vrouwen is een sportclub speciaal voor vrouwen waarin begeleiding, een prettige omgeving en aandacht voor de leden centraal staat. Bij Madonna’s zijn er verschillende mogelijkheden om te sporten:

- Circuittraining, altijd met coaching,

- Bootcamp,

- Body & mind,

- Nia, een complete intensieve workout op muziek.


Wil je afvallen of je gewicht onder controle houden? De coach helpt je om gezond en verantwoord te eten en bewegen. Met Body Support kom je dichterbij je doel, krijg je meer energie en een beter gevoel. Met Body-Support eet je voldoende om je stofwisseling goed op gang te houden, waardoor je voldoende voeding binnenkrijgt en toch afvalt.


Miriam: “Leuk dat we allemaal het zelfde doel hebben en ons beter voelen! In december ben ik bij Madonna’s terecht gekomen. Ik hield niet van sporten en vroeg me echt af hoe dat ooit een goede combi zou kunnen worden. Nu, na een paar maanden, ben ik bij Madonna’s echt bevriend geraakt met sport!

Na een half leven jojo-en heb ik Body-Support omarmd. Stop met diëten, start met eten! Ik heb een doel. In mei, als mijn jongste nichtje trouwt, wil ik me als gekste tante in een mooi jurkje heerlijk voelen. Ik neem definitief afscheid van mijn overtollige pondjes.

We moeten het allemaal zelf realiseren, maar het is fijn dat we het tijdens de afvalrace met elkaar kunnen delen”.


In januari is bij madonna’s de Veghelse-Body-Support-Afvalrace gestart. Er doen 24 vrouwen aan mee. Geen crash-dieet, geen ongezonde shakes, maar zesmaal per dag eten! Met als resultaat dat de deelnemers gemiddeld bijna een kilo per week zijn afgevallen. Door de combinatie met ons sportprogramma met een speciale afval-workout bestaat 90% van het gewichtsverlies uit vet.

Tessa: “Ik ben trots op ons en natuurlijk ook op mezelf. Ik ben inmiddels in vier weken twaalf pakjes echte boter kwijt. Ik besef hoeveel dat is in een korte tijd.

Ik had dat niet voor elkaar gekregen zonder het groepsgevoel. Daarvoor wil ik iedereen bedanken. Onderschat ook niet hoeveel werk het is voor Elly en Hans die ons steeds weer motiveren als we het even niet zien zitten. En Monique, die steeds weer nieuwe uitdagende oefeningen voorbereidt.

We hebben pas vier weken achter de rug en hebben nog een weg te gaan. Ik denk dat we als groep super scoren. Bedankt allemaal"!


Regelmatig sporten leidt tot een grotere vitaliteit. Je hebt minder last van rugklachten of blessures. Je stofwisseling verbetert en het vetpercentage neemt af. De bloedsuikerspiegel stabiliseert en je botten verstevigen. Je hormonale systeem werkt beter en dat heeft een anti-verouderingseffect. Je afweersysteem versterkt en stress vermindert. Je krijgt een goed humeur en hebt meer tijd en zin om leuke dingen te doen.


Gedurende de openingstijden kan je op elk moment binnenlopen en meteen meedoen met de training onder begeleiding van de circuitcoaches. Zij zorgen ervoor dat de oefeningen worden aangepast aan ieders mogelijkheden en voldoende uitdaging inhouden. Zij zorgen voor individuele aandacht en maken het sporten leuk!


Madonna’s is gevestigd in een toegankelijke locatie aan Hoogstraat 27 te Veghel, onmiddellijk bij het centrum. Handig om te combineren met boodschappen doen. Vanuit alle uithoeken van de gemeente goed bereikbaar en daardoor gemakkelijk in te passen in je drukke programma.

Madonna's Fitness voor vrouwen

Hoogstraat 27
5462 CW Veghel
ln.sannodam@ofni
0413-724910
www.madonnas.nl