Afvalrace

Het concept voor de 'Afvalrace' werd door Body Support in samenwerking met Frank van Amersfoort van 'The Chariot' in Eibergen volledig uitgewerkt tot een marketingconcept.

Met de inzet van het concept heeft de deelnemer de kans om tegen een gereduceerd tarief de eerste stappen te zetten naar een nieuwe 'lifestyle'.

De start van het nieuwe jaar, het voorjaar, de komst van de zomer zijn ideale momenten om te beginnnen.

Doordat de deelnemers hetzelfde doel voor ogen hebben is het resultaat overweldigend.

Met een team is het leuker

Wat de Afvalrace anders maakt dan andere programma is de persoonlijke aanpak in teamverband. Samen zijn de deelnemers nog slimmer bezig! Ze krijgen een persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches. Iedereen krijgt een voedingsprogramma op maat dat ook nog eens leuk en lekker is.

De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.

Frank van Amersfoort: “We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan.

Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. We zien dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven.”

De ondernemer

Je maakt gebruik van het draaiboek, organiseert voorlichtingsavonden, en zet het programma in ondersteund door groepstrainingen.

Het draaiboek en alle middelen, zoals, advertenties, flyers, posters, powerpointpresentaties, leadboxflyers en alles wat er nodig is voor het slagen van de actie wordt door Body Support aangeleverd.

Alle materialen in je eigen huiskleur en stijl, met succesverhalen van 150 deelnemers per jaar aan de Afvalrace en 75 nieuwe leden is het concept een ideaal middel om het programma nog beter in te zetten en meer resultaat te garanderen.

Het doel van het traject met de 'Afvalrace' is overbrengen van kennis over voeding, ondersteuning en begeleiding door de coach voor meer rendement, ook voor de deelnemers.


Naam vestiging:
Contactpersoon:
Emailadres:
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:

* = verplicht