Lize ging langs om 10 jaar samenwerking te vieren met Cardio Gym Westervoort.

Eigenaresse Yvette en coach Babette vertellen over hun succes:

”Sinds 2012 is Body Support een vast onderdeel van ons aanbod en nog steeds zijn we erg tevreden. We combineren het programma met @inbodybenelux lichaamsanalyses, Bodytec EMS trainingen, groepslessen en vrij sporten in de fitness. We hebben ervoor gekozen om het Body Support programma op te nemen in het sport abonnement. Deze speciale service geeft onze sportschool een onderscheidende factor.

Body Support is laagdrempelig om mee te beginnen voor leden die nog niet zo fit zijn. Door middel van gezond eten zitten leden lekkerder in hun vel en proberen ze nieuwe lessen uit. We merken dat deze leden vaker komen sporten en meer binding met de club krijgen.

Onze leden maken enthousiast gebruik van de Body Support app. Zo hebben ze hun menu altijd bij de hand op hun smartphone. We merken dat leden gezond en simpel leren koken. Het hele gezin kan mee eten en het is ook echt goed vol te houden. De app geeft voldoende houvast en vrijheid om te variëren. Leden voelen zich na 3 weken altijd fitter.

Voor onze coaches is het programma eenvoudig te gebruiken. Body Support biedt een duidelijk plan dat goed werkt en waar je als coach op kan vertrouwen. De ruime variatie aan menutypes is erg prettig. Zo kunnen we een brede doelgroep bedienen. En omdat de software zoveel werk uit handen neemt hebben onze coaches meer tijd om zich te richten op de coaching van de leden. ”