Susanne sport al een hele poos bij project FTTR met als voornaamste doel fit te blijven ondanks haar chronische ziekte. In januari had ze nog de wens om wat kilo’s kwijt te raken. Lees hier haar ervaring met het bodysupport coaching traject.

Je moet meer gaan eten! Mijn eerste gedachte was dat Sarah me verkeerd begrepen had, want ik wilde graag wat kilo’s afvallen, niet aankomen. Maar uit de voedingsanalyse bleek dat ik overdag te weinig at, wat ik s avonds ging aanvullen met snacks. Daardoor was ik de afgelopen jaren 1-2 kilo per jaar aangekomen en die extra kilo’s wilde ik graag kwijt.
Ik ben in januari gestart met Bodysupport traject onder begeleiding van Sarah.
De weekmenu’s zijn op maat gemaakt en bevatten recepten welke makkelijk te maken en vooral lekker. En wellicht nog belangrijker het is géén dieet, je leert op een andere manier eten. Ik moest meer eetmomenten per dag plannen en grotere maar vooral eiwitrijkere porties gaan eten. Doordat ik gedurende de dag meer eet, heb ik s avonds geen last meer van snaaibuien. Het resultaat na 6 maanden Bodysupport is een kleinere kledingmaat -5kg en een fitter lichaam!