Hallo Allemaal mijn naam is Marina van Losenoord en graag wil ik mijn ervaring met het programma van Body Support met jullie delen.😀

‘’Heel eerlijk, ik begon best wel een beetje sceptisch aan dit programma. Ik was al lid van Wellness Centre Putten en had het al weleens voorbij zien komen. Maar eigenwijs als ik ben dacht ik dat ik zelf wel wist hoe het allemaal moest.🤔

Helaas behaalde ik met sporten alleen niet het resultaat wat ik had gehoopt en was intussen mijn motivatie gedaald tot ver onder het vriespunt. Wat maakte dat ik echt niet meer lekker in me velletje paste. Dus ik toch maar de stap gemaakt om eens informatie te vragen over hoe dit programma werkte.

Er wordt heel duidelijk uitgelegd wat het inhoud en hoe het werkt. Uiteraard wordt je ook gemeten en gewogen als je besluit te starten. Het eerste wat me opviel was het enthousiasme waarmee dit allemaal gedaan wordt.

Het tweede wat mij opviel bij een kijkje in het programma was dat ik alleen maar normale dingen hoef te eten die je gewoon in de supermarkt kan kopen en makkelijk kan klaar maken. Ik voelde langzaam toch een kriebeltje om dit te gaan proberen. Ik ben nu acht weken bezig en heb een heleboel inzichten opgedaan als het gaat om voeding en bewegen. Eigenlijk zijn ze best heel makkelijk toe te passen in je dagelijkse leven. De eerste resultaten zijn bereikt en de begeleiding is echt super. Uiteraard is het ook zeker een stok achter de deur dat de weegschaal elke week terug komt.

De successen groot of klein worden enthousiast gevierd. Het grootste doel wat ik voor mezelf behaald heb tot nu toe zijn niet de afgevallen kilo’s eigenlijk, maar wel dat ik mentaal een stuk beter in me vel pas. En dat ik het emotie-eten (wat vele van ons zullen herkennen) eigenlijk nu voor het eerst onder controle heb. Ondertussen ben ik helemaal om en heb me motivatie volledig terug gevonden. Met dank aan de fantastische begeleiding. ”