Bij Lichter.nu vinden we dat het gewicht niet alles zegt. Vaak is het een onderdeel in het (niet kunnen) behalen van een doel. Een gewicht staat dan ook regelmatig in de weg bij het mentaal en fysiek lekker in je vel zitten. Bij Lichter.nu kijken we daarom vooral naar wat het aandeel van voeding, eetgewoontes en gedachtengangen zijn op het gewicht en hoe er op haalbare manieren veranderingen in kunnen worden aangebracht.

Ik werk met Body Support omdat het 100% gebruikersgemak biedt. De menu’s ontzorgen en zijn gebaseerd op normale en betaalbare voeding. De succesfactor van Body Support zit voor mij in de flexibiliteit die cliënten hebben om de menu’s aan te passen. Hierdoor hoeft de cliënt zich niet aan het dieet aan te passen, maar het dieet past zich aan aan de cliënt!

Daarnaast staat de ontwikkeling van het voedingsprogramma nooit stil. Zo is onlangs een optioneel online werkboek geïntegreerd. Door deze ontwikkeling heb ik mij nog meer binnen mijn verschillende abonnementen kunnen onderscheiden.

Body Support bespaart mij veel tijd omdat ik geen menu’s hoef te maken. Hierdoor ontstaat de ruimte om me volledig te focussen op het begeleiden en coachen. Ik zie bovendien elke aanpassing van de cliënt in de voedingsapp waardoor ik altijd de regie houdt en kan bijsturen waar nodig. Een meerwaarde in mijn rol als coach!

Mijn specialiteiten zijn het vergroten van inzicht en bewustwording en daarnaast het herkennen- en veranderen van gewoontes en gedachtengangen. Deze specialiteiten in combinatie met Body Support is goud waard: ik kan mij als Gewichtsconsulent écht onderscheiden doordat ik met Body Support werk!