Club The Chariot

Nijverheidstraat 4, 7151 HN Eibergen
frank@thechariot.nl
0545-474320
www.thechariot.nl

Club The Chariot
The Chariot is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt ongeacht leeftijd, fysieke gesteldheid en met of zonder handicap. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat juist de persoonlijke doelstellingen behaalt worden.

Door ons concept Fitness a la carte kunnen we vrijwel iedereen bedienen. De begeleiding is een onderdeel van ons concept en moet in onze ogen door goed gekwalificeerd personeel gedaan worden. Al onze trainers dienen ook in Fitned geregistreerd te staan. Dit is een kwaliteitssysteem waar alleen goed opgeleid personeel in komt te staan.

Naast de begeleiding en coaching is voeding essentieel voor het behalen van veel doelstellingen. Denk aan afvallen, Fitter en vitaler voelen, juist aankomen of spiermassa opbouwen. Hier gebruiken we Body support voor en is ook een onderdeel van ons concept geworden. Body support is een makkelijk en eenvoudig programma waarbij je in weinig tijd een voedingsschema klaar zet. Uiteraard is kennis van voeding en coaching essentieel naast het juist meten en interpreteren van de data.

Body support gebruik je individueel ondersteunend bij een lidmaatschap, in afval challenges of bij personaltrainingen. De afgelopen 2 jaar hebben we meer dan 475 personen begeleid waarvan 335 uit de afvalchallenges. En het mooie, iedereen met zijn eigen resultaat.