Gewicht Op Niveau Petra Schoen

De Schepegaten 33, 2421 TK Nieuwkoop
info@gewichtopniveau.nl
0172-573262
www.gewichtopniveau.nl

Gewicht Op Niveau Petra Schoen
Afvallen met gezonde voeding


Je wilt graag afvallen, maar bent moe van alle diëten? Dán ben je bij Gewicht Op Niveau aan het juiste adres. Als enige in Nederland mag ik (Petra Schoen) mijzelf Dieetverloskundige® noemen. Ik verlos je van je vaak zo geforceerd begonnen, niet vol te houden, niet bij jou passend, jojo rijke dieet. Ik leer je een gezonde levensstijl aan. Dat betekent dat je een goed gewicht bereikt door verantwoord, gezond en lekker te eten. Ik leer je wat gezonde voeding is waar je volop van kunt genieten!


Body Support en gezonde voeding


Het online voedingsprogramma Body Support ondersteunt bij een gezonde leefstijl. Door het slimme eetpatroon verbrand je meer en behaal je blijvende resultaten. Afvallen wordt gemakkelijk met de persoonlijke weekmenu’s, praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten. Op een handige en gebruiksvriendelijke manier is het dagelijks mogelijk (ook als je onderweg bent) om te leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Zo werk je stap voor stap eenvoudig toe naar een gezonde leefstijl.


Gewicht Op Niveau en gezonde voeding


Gewicht Op Niveau helpt jou met een juist voedingspatroon, beweegpatroon, eetgedrag, het leren van etiketten te lezen en nog veel meer. Dit gebeurt door middel van verschillende opdrachten en tips. Hierdoor zal er regelmatig een contactmoment zijn. De persoonlijke aandacht en het persoonlijk op maat afgestemde voedings- en beweegadvies, gaat je helpen jouw wenselijke resultaat te behalen en wat nog belangrijker is te behouden!


Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wilt doen, neem je nu contact op met Petra Schoen van Gewicht Op Niveau.

Kijk voor meer informatie op www.gewichtopniveau.nl