Highline Fitness

Einsteinstraat 6, 2691 GV 's Gravenzande
info@highlinefitness.nl
0174-417092, 06-54364012
www.highlinefitness.nl

Highline Fitness
Bij Highline Fitness staat de sfeer en gezelligheid voorop. Alleen op een plek waar je je thuis voelt, kan je aan je resultaten werken.

En heel veel leden hebben hun doel bereikt en zijn nog steeds met veel enthousiasme aan het sporten. Met dit verschil dat het geen moeten meer is maar gewoon leuk en lekker voor je lijf en geest.


Met Body Support hebben we een zeer succesvol programma in huis gehaald. Op dit moment hebben we 350 actieve Body Support gebruikers en ook buiten onze regio weten mensen ons te vinden om een gezondere leefstijl aan te leren. Bij de foto's zie je Justin & Jordy die een geweldige metamorfose ondergaan hebben. Petje af om op eigen kracht met behulp van Body Support en zijn coach zoveel kilo's af te vallen en nu overgestapt op Muscle-up om naast het afvallen ook de spiermassa op niveau te brengen.


Highline is uitgebreid met een yoga studio om ook naast het lichaam, de geest nog meer aan bod te laten komen. Verschillende vormen van yoga worden gegeven in onze verwarmde studio.


Onze laatste aanvulling op onze ruime aanbod van bewegingsvormen is BodyTec. Bij deze vorm van weerstands training, train je 8 spiergroepen tegelijk in 20 minuten. Buiten de tijdsbesparing is het een hele milde vorm van belasten ook zeer geschikt voor mensen die niet kunnen of willen.


De fysiotherapeut en onze coaches zorgen ervoor dat iedereen de juiste begeleiding op maat krijgt.