La Vita Lifestyleclub Fitness en Spa

Sportlaan 7, 3905 AD Veenendaal
info@lavitaveenendaal.nl
0318-745945
www.lavitaveenendaal.nl

La Vita Lifestyleclub Fitness en Spa


La Vita lifestyle club in Veenendaal is de sportschool van de maand april!


Deze sportschool heeft als doel ‘lekker in je vel zitten’.

Naast sport staat voeding en ontspanning ook hoog in het vaandel. Persoonlijk contact,  een goede sfeer en professionele begeleiding maakt La Vita sterk.


La Vita lifestyleclub is ook gestart met de Veenendaalse afslankrace. Hier komen sport,

voeding en gezamenlijk afvallen samen. Tientallen mensen zijn de strijd aan gegaan met de kilo's. Na 2 weken was de groep 85.8 kg kwijt en 48,7% vet kwijt!


LaVita Lifestyleclub Fitness & Spa te Veenendaal is er in het bijzonder voor de grote groep mensen die er van overtuigd zijn dat “lekker in je vel zitten” meer inhoud dan alleen het wekelijks uurtje op de loopband in de sportschool of een nieuw dieet.

Dit betekent concreet: een club die voldoende ruimte en tijd biedt om te sporten, de juiste voeding, voldoende ontspanning, lichaamsverzorging, goede nachtrust, mentale weerstand, sociale contacten en hulp bij het oplossen van allerlei fysieke belemmeringen die ervoor zorgen dat je niet alles kan doen wat je wil doen.


La Vita heeft naast een mooie sportruimte ook een sfeervolle ruimte waar je kunt genieten van een drankje en een hapje. Een echt lounge gevoel!

Sport, voeding en ontspanning komen hier perfect samen!