Lichter.nu

Harlingertrekweg 53, 8913 HR Leeuwarden
info@lichter.nu
0616371771
www.lichter.nu

Lichter.nu
Ben je je gewicht zat? Lukt het maar niet om (weer) af te vallen en op gewicht te blijven? Zoek niet verder, ik kan jou helpen!WAAROM DE NAAM LICHTER.NU?

Niet iedereen zal slank kunnen zijn, maar vaak is lichter zijn al iets wat veel voordelen brengt: Je voelt je fitter, krijgt meer zelfvertrouwen, past die leuke kleding (weer) en bovendien worden gezondheidsrisico's minder wanneer je lichter bent! Met dat lichter worden starten we dan .nu!MIJN VISIE

Ik geloof niet in diëten als duurzame oplossing. Het veranderen van gewoontes is dit wel. Om jou te helpen gezondere eetgewoonten aan te leren biedt ik dan ook trajecten aan met volop ondersteuning. Het einddoel moet zijn dat je gewicht goed aansluit op jouw huidige situatie zodat je jezelf mentaal en lichamelijk fit voelt. Voel je jezelf fitter, dan ontstaat er ruimte om ook andere dingen in je leven op te pakken, meer bewegen bijvoorbeeld.AFVALLEN EN OP GEWICHT BLIJVEN ZONDER STRIJD

Als ervaringsdeskundige ken ik de valkuilen van het afvallen en weet ik waar je tegenaan loopt. Er is geen dag hetzelfde, dat maakt afvallen en op gewicht blijven ook zo lastig. Het voelt als een doorlopende strijd!JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR!

Het gevoel dat afvallen een doorlopende strijd moet zijn... ga ik bij je wegnemen! Tijdens mijn traject leer ik je hoe je jezelf kunt beheersen en betere eet- en leefgewoontes maakt. Wanneer je een nieuw patroon hebt ontwikkelt, dan is dat voor jou iets dat normaal geworden is. Iets waar je niet veel moeite voor moet doen. Tijdens deze periode waarin je nieuwe, gezondere gewoontes gaat aanleren sta ik tijdens jouw traject ook online als hulp aan de zijlijn!

Linda Verstraten