Lichter.nu

Harlingertrekweg 53, 8913 HR Leeuwarden
info@lichter.nu
0616371771
www.lichter.nu

Lichter.nu
Ben jij je gewicht zat? Heb je geen idee waarom het niet lukt om af te vallen of kunnen persoonlijke weekmenu's en/of ondersteuning voor jou het verschil maken? Lees dan even verder!

WAAROM DE NAAM LICHTER.NU?
Niet iedereen zal slank kunnen zijn, maar vaak is lichter zijn al iets wat veel voordelen brengt. Daarom heet mijn bedrijf niet Licht.nu maar Lichter.nu. Wanneer je iets aan je gewicht wilt doen dan is elke kilo minder (of soms meer) er eentje die meetelt! Je doorbreekt een cirkel: je voelt je fitter, zit lekkerder in je vel, hebt meer puf om te gaan bewegen...en zo kan ik nog veel meer voordelen opnoemen die je zult ervaren! En oja..., de .nu: voor mensen met overgewicht is iets doen aan het gewicht vaak straks, morgen, na de vakantie, na de feestdagen, in het nieuwe jaar... Ik geloof er in dat elke dag, en eigenlijk iedere minuut van de dag, een nieuw moment kan zijn, dus daarom .nu!

UIT WELKE ABONNEMENTEN KAN JE KIEZEN?

Je kunt bij Lichter.nu kiezen uit twee abonnementen.

Lichter25: Dit abonnement is geschikt wanneer je redelijk zelfstandig aan de slag wilt gaan met afvallen. Binnen dit abonnement krijg je: - Persoonlijke weekmenu's - Toegang tot de voedingsapp - Van ma t/m vr Whatsapp ondersteuning tussen 09.00 en 17.00 uur en één consult van 30 minuten. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.

Lichter50: Dit traject is geschikt wanneer je naast afvallen ook wilt werken aan nieuwe patronen, aan bewustwording en een extra stok achter de deur nodig hebt. Binnen dit abonnement krijg je: - Persoonlijke weekmenu's - Toegang tot de voedingsapp - Van ma t/m zo Whatsapp ondersteuning tussen 09.00 en 21.00 uur en twee consulten van 30 minuten ieder. dit abonnement is maandelijks opzegbaar.

ZOWEL PRAKTIJK- ALS ONLINE LIDMAATSCHAP MOGELIJK!
Je kunt bij Lichter.nu terecht in de praktijk in Leeuwarden maar ook online. Dus waar je ook woont in Nederland: je kunt altijd lid worden! Consulten houden we dan via (beeld)bellen of via Zoom. Deze laatste vind ik zelf erg praktisch omdat ik dan meteen door middel van mijn scherm met jou te delen je een demonstratie kan geven van hoe de voedingsapp en de menu's eruit zien.

ZIJN HET GEKKE MENU'S OF APART ETEN?
Gelukkig niet! Het is gewoon normaal eten. Ook eventuele huisgenoten/partners/gezinsleden kunnen gewoon mee-eten!

AFVALLEN EN OP GEWICHT BLIJVEN ZONDER HONGER
Als ervaringsdeskundige ken ik de valkuilen van het afvallen en weet ik waar je tegenaan loopt. Er is geen dag hetzelfde, dat maakt afvallen en op gewicht blijven ook zo lastig. Het voelt als een doorlopende strijd, vaak gepaard met schuldgevoelens en het idee dat je steeds weer faalt! Met name tijdens het Lichter50 abonnement gaan we kijken naar je patronen en hoe je kunt afvallen zonder honger maar vooral ook: hoe voorkom je dat je weer terug valt.

ONLINE ONDERSTEUNING
Omdat ik vind dat jij altijd terug moet kunnen vallen op mij als hulplijn biedt ik een zeer ruime online beschikbaarheid aan. Zo halen we samen het optimale uit jouw lidmaatschapsperiode!

AFSPRAAK MAKEN?
Twijfel je om te beginnen met afvallen, stel je het misschien al wel een hele tijd uit, vraag je je af of de menu's wat voor jou en je gezin zijn of wil je eerst kijken of de klik er is... allemaal goede redenen om 'gewoon' een afspraak te maken. Een mooie eerste stap, toch?

Elke kilo is er eentje, en elke stap die je zet is er eentje. Wacht niet langer en stuur mij een mailtje op info@lichter.nu of bel/app mij op 06-16371771.

Vriendelijke groet,

Linda Verstraten