Physical Fitness Woerden

Industrieweg 1, 3442 AE Woerden
info@physicalfitness.nl
0348-420588
www.physicalfitness.nl

Physical Fitness WoerdenPhysical Fitness Woerden bestaat sinds 1982 en is, mede door haar zwembad en zwemlessen voor kinderen een unieke sportschool. Vier jaar geleden opende Physical een tweede vestiging in Linschoten (gemeente Montfoort) welke na drie jaar verhuisd werd naar Montfoort.

Sinds 2013 werkt Physical met het Body Support programma.Eigenaar, fysiotherapeut en C.S.C.S. Milan de Rode vertelt: We bieden zowel het Muscle Up programma als het Afslankprogramma aan van Body Support. Dit bieden we niet alleen aan onze leden maar ook aan mensen die van buiten komen of lid zijn bij een andere sportschool. Het klinkt cliché en als een WC-eend-verhaal: ‘ Wij van WC-eend adviseren WC-eend’; maar wij van Physical Fitness adviseren Body Support. Er is mij geen ander dieetprogramma of liever gezegd voedingsprogramma bekend, dat zo goed in elkaar is gezet als dat van Body Support.

Of je nu een topsporter bent of iemand die 50 kilo moet afvallen van de dokter; Body Support is zo perfect op maat gemaakt dat iedereen er het gewenste resultaat mee haalt…mits er gegeten wordt wat er staat! Vroeger schreef ik voedingsadviezen zelf met de hand. Hiervoor gebruikte ik het voedingsprogramma de Eetmeter van Het Voedingscentrum en de NEVO –tabel; Nederlandse Voedingsmiddelentabel. Ieder mens is uniek en een goed dieet is als een maatpak en dus een arbeidsintensieve rekenklus. Body Support neemt dit werk uit handen. Het programma is heel slim geautomatiseerd en geeft in een oogwenk een zeer goed gevarieerd en passend voedingsadvies wat bovendien gebruiksvriendelijk en verrassend smakelijk is.Vooral fitness voor vrouwen heeft de laaste tijd een boost gekregen. Op Instagram, Facebook en YouTube wordt je overspoelt met trainingsprogramma’s voor vrouwen. De graatmagere modepop maakt plaats voor gepierde billen, buik en benen. Niet eerder zagen we zoveel vrouwen squats en lunges en sit-ups doen. En dat je om resultaat te boeken ook écht op je eten dient te letten is voor iedereen inmiddels wel duidelijk. Jody van Dijk (27), woog sinds de geboorte van Elias (inmiddels 5) 78. Bij haar lengte van 1.68 niet bepaald haar fraaiste gewicht. Ze startte met trainen in 2014 en werkte langzaam maar zeker het vet eraf en gaf vorm aan haar spieren. Eind 2016 wilde ze het het nog serieuzer aanpakken en volgde ze het Body Support aflankprogramma. Na enkele weken verloor ze naar haar zin teveel vet en werd ze te strak. Onlangs maakte ze de overstap naar het Muscle-Up programma en ziet Jody haar ‘booty’ wekelijks voller worden…