Sportcitadel

Soldatendijkje 6, 8924 JM Leeuwarden
info@sportcitadel.nl
058-2673256
www.sportcitadel.nl

Sportcitadel
De SportCitadel is het leukste en gezelligste Sport- en Vitaliteitscentrum van Leeuwarden. Geen poespas, maar lekker sporten op je eigen niveau en werken aan je doelen in een vertrouwde en gezellige omgeving, waar persoonlijke aandacht en begeleiding hoog in het vaandel staat!


De SportCitadel is lid van het VES (Vereniging van Exclusieve Sportscholen) welke de kwaliteit waarborgt. Naast de individuele fitness, Personal Training en Small Group Training worden er ook diverse groepslessen aangeboden zoals Spinning, TRX, XCO, MPT Challenge en Bootcamp. Daarnaast beschikt de SportCitadel 4 squashbanen. Dit is uniek in Leeuwarden e.o.


De SportCitadel mag zich met recht DE specialist noemen op het gebied van voeding en lifestyle! Wie wil afvallen op een gezonde en verantwoorde manier is bij ons aan het juiste adres!


Na het sporten kun je lekker ontspannen in onze sauna of onder de zonnebank. Uiteraard beschikken wij over een gezellige bar waar je nog even kunt napraten en een (sport)drankje bestellen.