ZENNA sport for women

Wattstraat 28M, 2723 RC Zoetermeer
info@zenna-sport.nl
079-7370283
zenna-sport.nl

ZENNA sport for women
ZENNA is een sportclub speciaal ontwikkeld voor vrouwen, waarin begeleiding, een prettige omgeving en aandacht voor de leden centraal staat. Bij ZENNA zijn er verschillende mogelijkheden om te sporten: eGym (elektronisch aangestuurde apparaten) in slechts 30 minuten ben je klaar met je work-out! Daarnaast hebben we de groepslessen: Yoga, (zwangerschaps)pilates, Billen-Buik-Benen, Boksen en Bootcamp. Laagdrempelig, kleine groepen, voor iedereen toegankelijk.


Hulp bij afvallen in Zoetermeer:Slechte routines herkennen en veranderen in een levensstijl die goed voor je is, daar helpen we jou bij. Ben je op zoek naar professionele hulp bij afvallen in Zoetermeer? Met behulp van het Body-Support programma gaan wij op een toegankelijke, persoonlijke en effectieve wijze aan de slag met jouw manier van leven. Als opgeleid gewichtsconsulente weten we iedereen verder te helpen naar een gezonder leven.


Wij maken afvallen leuk, verantwoord én zinvol!De kracht van gezond afvallen zit niet in zoveel mogelijk gewichtsverlies in zo min mogelijk tijd. De focus bij verantwoord afvallen ligt op jouw leefstijl. Gezond afvallen betekent vooral slechte (onzichtbare) gewoonten aanpassen. Dat houdt in dat je je bewust moet zijn van je automatische piloot en moet leren om bewust keuzes te maken. Gewoonten veranderen is lastig, maar zeker niet onmogelijk. Het resultaat mag er zijn; je voelt je gezond, vitaal en zelfverzekerd! Wij helpen je dat mooie resultaat te bereiken met het Body-Support afvalprogramma die helemaal op jouw lichaam, gewoonten en doelen is afgestemd


Wil jij hulp bij afvallen in Zoetermeer of meer info?Neem dan contact met ons op: 079-7370283 of info@zenna-sport.nl