Voedselkosten
We geven 10% van ons inkomen uit aan eten. Vroeger was dat meer: wel 30%. Is eten goedkoper geworden of is er iets anders aan de hand?
Lees verder!We geven 10% van ons inkomen uit aan eten. Vroeger was dat meer: wel 30%. Is eten goedkoper geworden of is er iets anders aan de hand?
Lees verder!Een kwart van de Nederlanders verspilt tijdens de huidige coronacrisis minder voedsel dan daarvoor.
Lees verder!Uit recente cijfers is gebleken dat de verkoop van brood voor het eerst in vier jaar weer is gestegen.
Lees verder!Welkom in het nieuwe jaar, vol nieuwe kansen en mogelijkheden! Januari is vaak de maand waarin velen van ons gezonde voornemens hebben, gedreven door een frisse start en zin in gezond.
Lees verder!70% van de Nederlanders is te zwaar en wil wat afvallen. Vaak lukt dat, maar het streefgewicht behouden is een stuk ingewikkelder.
Lees verder!Bijna iedereen wil afvallen, maar soms gaat het moeilijk. Waar kan dit allemaal aan liggen?
Lees verder!Karnemelk, de gezondheidsvoordelen van een zuivelvariant uit de ‘Schijf van Vijf’.
Lees verder!