Beweeg Meer In 5 Weken

Stap voor stap beter leren bewegen

Met de Beweeg Meer In 5 Weken campagne leer je deelnemers in 5 weken tijd en in groepsverband hoe zij energieker, fitter en sterker kunnen worden door meer te bewegen. Samen aan de slag om méér te bewegen en meer resultaat te behalen! Deze campagne staat ook voor het bereiken van een gezonder BMI, Body Mass Index. Hierbij geldt “meten is weten”. Aan de hand van middelomtrek, gewicht, fitheidscijfer en de Nederlandse Beweegnorm gaan deelnemers stappen maken naar een actievere leefstijl.

Wat houdt het in?

Je deelnemers gaan in teamverband een traject van 5 weken aan. In die 5 weken krijgen ze ook 1 workshop. Je ontvangt het draaiboek, de PowerPoint voor de informatieavond, informatie voor de workshop en gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram, website en voor in een mailing zodat je je deelnemers via diverse kanalen kunt bereiken.

Aangepast in eigen huisstijl

Alle zaken die nodig zijn voor het slagen van de actie, zoals advertenties, flyers, posters en leadboxflyers krijg je als digitale bestanden in je eigen stijl. Je kunt dus direct beginnen!

Meer weten over marketingcampagnes en hoe je ze in kunt zetten?
Vul onderstaand formulier in voor een gratis demo van het Body Support programma.

Schrijf je in voor de gratis coach demo

Vul het formulier in en we leggen je graag uit wat Body Support allemaal kan.