Thuischallenge

Coachen op afstand!

Met behulp van de Thuischallenge motiveer je deelnemers om op een laagdrempelige manier thuis aan hun fitheid te werken. Op afstand coach jij je deelnemers naar een gezond voedingspatroon en bied je laagdrempelige sportoefeningen. Dit speciale traject is ideaal om aan te bieden aan deelnemers die niet naar de sportschool kunnen komen

Wat houdt het in?

Je ontvangt gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram, website en voor in een mailing zodat je je deelnemers via diverse kanalen kunt bereiken. Als zij gebruik willen maken van de actie dan vullen ze een kort intakeformulier voor je in. Op basis daarvan stel je op maat gemaakte weekmenu’s samen. Het kant-en-klare 6 weken bodyweight-trainingsschema voor thuis sluit hierop aan. Deelnemers geven wekelijks hun gewicht en buikomvang door. Coaching doe je gemakkelijk op afstand via videobellen (zoals FaceTime, WhatsApp of Skype).

Aangepast in eigen huisstijl

Alle zaken die nodig zijn voor het slagen van de actie, zoals flyers, posters en banners krijg je als digitale bestanden in je eigen stijl. Je kunt dus direct beginnen!

Meer weten over marketingcampagnes en hoe je ze in kunt zetten?
Vul onderstaand formulier in voor een gratis demo van het Body Support programma.

Schrijf je in voor de gratis demo

Vul het formulier in en we leggen je graag uit wat Body Support allemaal kan met behulp van de gratis demo.