Susanne sport al een hele poos bij project FTTR met als voornaamste doel fit te blijven ondanks haar chronische ziekte. In januari had ze nog de wens om wat kilo’s kwijt te raken. Lees hier haar ervaring met het bodysupport coaching traject.
read more

Na 6 maanden: een kleinere kledingmaat -5kg en een fitter lichaam!Susanne, deelneemster
Project Fttr

Om iets aan mijn gewicht te doen heb ik een bodysupport programma gevolgd van 12 weken bij Project FTTR.⁠ Mijn doel was om zeker 10 kilo af te vallen.
read more

Ik ben 10 kilo afgevallen met Body Support in 12 wekenJan, deelnemer
Project Fttr

Body Support is een echte aanvulling op de visie die wij als Sport & Health Workout willen uitdragen. Bij ons is de persoonlijke aandacht om iedereen een gezonde lifestyle te kunnen bieden erg belangrijk. Body Support is daar een belangrijke schakel in.
read more

De ondersteuning vanuit Body Support wordt dan ook als zeer prettig ervarenDennis, eigenaar
Workout Leersum

Mijn naam is Manon en ik ben 22 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik begeleider op een intensieve zorg locatie voor mensen met een verstandelijke beperking,  Autisme spectrum stoornis en moeilijk verstaanbaar gedrag. Mijn passie was altijd al dansen..
read more

Al jaren strugglede ik met mijn gewicht en toen was daar… Body support.Manon, Deelnemer
Welnesscentre Putten

‘Eind vorig jaar was ik er klaar mee. Ik bewoog te weinig en qua eten kon er ook wel wat veranderen. In Oktober heb ik de sportschoenen aangetrokken en ben ik begonnen bij Motion Milon en half December ben ik het voedingsprogramma Body support erbij gaan doen.
read more

6 Kilo! in 6 wekenMaril, Deelnemer
Active lifestyle and outdoor

Hoi mijn naam is Maril en ik ben voor de 3de keer het leefstijl programma bij Wendy gaan volgen. Nu wat ouder, bewuster en gedisciplineerder. Ik ben 13 kg afgevallen en 7,4% vet kwijtgeraakt met weinig moeite.
read more

-13 KG en -7,4% vet in 16 weken tijd.Maril, Deelnemer
Active lifestyle and outdoor

Al sinds 2012 werken we met Body Support in onze club. Inmiddels hebben we al ruim 1000 deelnemers begeleid naar een gezonde leefstijl.
read more

We hebben al ruim 1000 deelnemers begeleid naar een gezonde leefstijlStefan en Hanna, eigenaar
Palestra Dokkum

De app waardoor ik niet hoef na te denken wat ik moet eten, maar waarin ik wel makkelijk kan switchen als ik juist wat anders wil eten werkt erg fijn!
read more

De app waardoor ik niet hoef na te denken wat ik moet etenJoëlle, Deelnemer
Wellness Centre Putten

Dankzij de fijne coaching voel ik me al zoveel fitter en gezonder. Mijn metabolisme is geactiveerd waardoor ik met meer voeding juist afval.
read more

Dankzij de fijne coaching voel ik me al zoveel fitter en gezonder.Joëlle, Deelnemer
Cardio Gym Westervoort

Lize ging langs om 10 jaar samenwerking te vieren met Cardio Gym Westervoort. Eigenaresse Yvette en coach Babette vertellen over hun succes.
read more

Ik heb veel meer energie en ik zit een stuk beter in mijn velNicole, deelnemer
GoGo FIT