Body Support draagt bij aan onze ledenbinding. Het een ideale tool waarmee we op een hele makkelijke manier voedingsbegeleiding kunnen aanbieden aan de leden van onze Milon club.
read more

De ideale tool om concrete resultaten te behalen met onze sportersDennis, eigenaar
Kei Fit

Body Support draagt bij aan onze ledenbinding. Het een ideale tool waarmee we op een hele makkelijke manier voedingsbegeleiding kunnen aanbieden aan de leden van onze Milon club.
read more

Het verdienmodel van Body Support is ideaal, vaste prijs, onbeperkt gebruik.Patrick, coach
Just 35

Heel erg bedankt voor de fijne begeleiding Tanja! Voor de tijd en aandacht. Ik ben super blij met het resultaat😇. Hele team van Kickthis bedankt voor de motivatie tijdens de lessen. Het helpt enorm😃
read more

Ik ben super blij met het resultaat!Sharita, deelnemer
Kickthis

Wij van Welten Fysio&FitCentre uit ’s Gravenmoer maken met heel veel plezier gebruik van Body Support. Het is voor ons als professional en ook voor de klant een heel toegankelijk programma. Voor elke klant is er een passend menu te vinden door het grote aanbod. De app werkt ook superhandig voor de klant.
read more

Het is voor ons als professional en voor de klant een toegankelijk programmaEsther, Coach
Welten Fysio & Fitcentre

Heel eerlijk, ik begon best wel een beetje sceptisch aan dit programma. Ik was al lid van Wellness Centre Putten en had het al weleens voorbij zien komen. Maar eigenwijs als ik ben dacht ik dat ik zelf wel wist hoe het allemaal moest. Helaas behaalde ik met sporten alleen niet het resultaat wat ik had gehoopt..
read more

Ik heb in 8 weken veel inzichten opgedaan over voeding en bewegenMarina, deelnemer
Wellness Centre Putten

Eind oktober 2020 dacht ik: dit moet anders en ik vroeg een gesprek aan met de coach/eigenaar van Squash en fitness Purmerend. Het gesprek was confronterend, want eigenlijk alles wat Chester aangaf was waar. Ik kon niet langer ontkennen dat er iets moest veranderen in mijn leefstijl.
read more

20 KG afvallen met Bodysupport met de juiste begeleiding via Body SupportSilvia, deelnemer
Squash & Fitness Prumerend

‘Ik ben 2021 tijdens de corona periode begonnen met body support. Je loopt niet de hele dag met honger en na dit programma is het gewoon in je dagelijkse leefstijl aan te passen. Ik vind het een zeer effectief programma en ben van 79 kilo naar de 64 kilo gegaan. Na afgelopen kerst periode …
read more

Het is een makkelijk programma en zeer goed vol te houdenGeertrude, deelnemer
Fysio en Fitness van Leeuwen

Inmiddels 10.1 kg afgevallen in 10 weken tijd. Ik ga nog door met 2e cursus. Bodysupport is voor mij ideaal, je weet precies wat je mag/moet eten, het is goed vol te houden, je kan gewoon uit de schijf van 5 eten en sporten, en als je precies doet wat er staat, heeft het resultaat. Ik kan het iedereen aanraden!
read more

Ik kan het iedereen aanraden! Als ik het kan, kan jij het ookPeggy, deelnemer
LopikFit

Bij Lichter.nu vinden we dat het gewicht niet alles zegt. Vaak is het een onderdeel in het (niet kunnen) behalen van een doel. Een gewicht staat dan ook regelmatig in de weg bij het mentaal en fysiek lekker in je vel zitten. Bij Lichter.nu kijken we daarom vooral naar wat het aandeel van voeding, eetgewoontes..
read more

Ik kan mij als Gewichtsconsulent écht onderscheidenLinda Verstraten, coach
Lichter.nu

Body Support voelt niet aan als een dieet, omdat we geen honger hebben en nog belangrijker, we hoeven geen dingen te kopen en eten die we na dit traject nooit meer gaan eten. Het is een voedingspatroon die zelfs met een jong gezin te doen is. Wij zijn Nathanaël Koning (42) en Marjolein Koning-Gankema (39).
read more

Wij zijn samen maar liefst 46.5 kilo afgevallen!Nathanaël en Marjolein, deelnemers
Wellness Centre Putten