Blog

Vis Stroganoff

Beef Stroganoff kennen we allemaal, maar rood vlees is niet de gezondste optie. De variant met vis is minstens net zo lekker!

Lees verder!

Vijgen-ijs

De vijg is een van de oudste vruchten die we kennen. Het is een bijzondere vrucht, en je kunt er heerlijk ijs van maken.

Lees verder!

Vezels

Dat vezels gezond zijn is inmiddels wel bekend. Maar wat zijn vezels precies, waar zitten ze in en hoe zorg je ervoor dat je ze genoeg binnen krijgt?

Lees verder!

Vetpercentage

Het vetpercentage geeft veel meer informatie over hoe gezond je bent dan alleen gewicht. Maar het moet wel goed gemeten worden.

Lees verder!

Vetcellen

Vetcellen hebben we liever minder dan meer. Maar toch zijn ze nodig. Hoe werken vetcellen in het lichaam precies?

Lees verder!

Verpakking beïnvloedt smaak

Het uiterlijk van een voedselverpakking kan niet alleen de beslissing tot kopen beïnvloeden, maar ook hoe het product zou smaken. De fabrikant speelt hier slim op in. 

Lees verder!

Veganistisch

In de Week Zonder Vlees hebben sommige mensen zelfs een week veganistisch gegeten. Waar moet je eigenlijk op letten bij een veganistisch eetpatroon?

Lees verder!