Al sinds 2012 werken we met Body Support in onze club. Inmiddels hebben we al ruim 1000 deelnemers begeleid naar een gezonde leefstijl.
read more

We hebben al ruim 1000 deelnemers begeleid naar een gezonde leefstijlStefan en Hanna, eigenaar
Palestra Dokkum

Lize ging langs om 10 jaar samenwerking te vieren met Cardio Gym Westervoort. Eigenaresse Yvette en coach Babette vertellen over hun succes.
read more

Body Support biedt een duidelijk plan waar je als coach op kan vertrouwenYvette, eigenaar
Cardio Gym Westervoort

Marcel van Lifetime Welness is al 10 jaar klant bij ons. Al jaren maakt hij succesvol gebruik van Body Support. Zijn club heeft daarom het premium certificaat ontvangen!
read more

De kracht van het programma is ‘de eenvoud’, het is makkelijk in gebruikMarcel, coach
Lifetime Welness

Body Support draagt bij aan onze ledenbinding. Het een ideale tool waarmee we op een hele makkelijke manier voedingsbegeleiding kunnen aanbieden aan de leden van onze Milon club.
read more

De ideale tool om concrete resultaten te behalen met onze sportersDennis, eigenaar
Kei Fit

Body Support draagt bij aan onze ledenbinding. Het een ideale tool waarmee we op een hele makkelijke manier voedingsbegeleiding kunnen aanbieden aan de leden van onze Milon club.
read more

Het verdienmodel van Body Support is ideaal, vaste prijs, onbeperkt gebruik.Patrick, coach
Just 35

Heel erg bedankt voor de fijne begeleiding Tanja! Voor de tijd en aandacht. Ik ben super blij met het resultaat😇. Hele team van Kickthis bedankt voor de motivatie tijdens de lessen. Het helpt enorm😃
read more

Ik ben super blij met het resultaat!Sharita, deelnemer
Kickthis

Wij van Welten Fysio&FitCentre uit ’s Gravenmoer maken met heel veel plezier gebruik van Body Support. Het is voor ons als professional en ook voor de klant een heel toegankelijk programma. Voor elke klant is er een passend menu te vinden door het grote aanbod. De app werkt ook superhandig voor de klant.
read more

Het is voor ons als professional en voor de klant een toegankelijk programmaEsther, Coach
Welten Fysio & Fitcentre

Bij Lichter.nu vinden we dat het gewicht niet alles zegt. Vaak is het een onderdeel in het (niet kunnen) behalen van een doel. Een gewicht staat dan ook regelmatig in de weg bij het mentaal en fysiek lekker in je vel zitten. Bij Lichter.nu kijken we daarom vooral naar wat het aandeel van voeding, eetgewoontes..
read more

Ik kan mij als Gewichtsconsulent écht onderscheidenLinda Verstraten, coach
Lichter.nu

Je fit voelen, lekker in je vel zitten en slank en vitaal door het leven gaan: wie wil dat niet? Die wens brengen wij samen met de cliënt in kaart door middel van gesprekken. We kijken naar mogelijkheden, wensen en kracht. Onze aanpak is motiverend en oplossingsgericht met als uiteindelijk doel: blijvende..
read more

Body Support helpt bij blijvende gedragsveranderingNanda van Elst, coach
Jan Postema Fitness Studio

Een gezonde lifestyle is onze passie en wij brengen dit graag over op onze leden. Body Support is een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Leden gaan hierbij niet op ‘dieet’, maar we leren hen wat gezonde voeding is en wat het voor het lichaam kan doen. De vele succesverhalen die we met Body Support..
read more

Body Support is voor mij de perfecte retentietoolMartin de Vries, coach
Wellness Center Putten