Hoi mijn naam is Maril en ik ben voor de 3de keer het leefstijl programma bij Wendy gaan volgen. Nu wat ouder, bewuster en gedisciplineerder. Ik ben 13 kg afgevallen en 7,4% vet kwijtgeraakt met weinig moeite.
read more

-13 KG en -7,4% vet in 16 weken tijd.Maril, Deelnemer
Active lifestyle and outdoor

De app waardoor ik niet hoef na te denken wat ik moet eten, maar waarin ik wel makkelijk kan switchen als ik juist wat anders wil eten werkt erg fijn!
read more

De app waardoor ik niet hoef na te denken wat ik moet etenJoëlle, Deelnemer
Wellness Centre Putten

Dankzij de fijne coaching voel ik me al zoveel fitter en gezonder. Mijn metabolisme is geactiveerd waardoor ik met meer voeding juist afval.
read more

Dankzij de fijne coaching voel ik me al zoveel fitter en gezonder.Joëlle, Deelnemer
Cardio Gym Westervoort

Lize ging langs om 10 jaar samenwerking te vieren met Cardio Gym Westervoort. Eigenaresse Yvette en coach Babette vertellen over hun succes.
read more

Ik heb veel meer energie en ik zit een stuk beter in mijn velNicole, deelnemer
GoGo FIT

-16.9 kg, -15.7% vet, +7.5% spiermassa. Geef jezelf de tijd om te veranderen en een nieuwe leefstijl aan te leren. Maak een mooie doelstelling en ga met een Body Support coach aan de slag om deze
te halen op je eigen tempo.
read more

Ik ben 16,9 kilo afgevallen voor mijn trouwdagMarina, deelnemer
Wellness Centre Putten

Heel eerlijk, ik begon best wel een beetje sceptisch aan dit programma. Ik was al lid van Wellness Centre Putten en had het al weleens voorbij zien komen. Maar eigenwijs als ik ben dacht ik dat ik zelf wel wist hoe het allemaal moest. Helaas behaalde ik met sporten alleen niet het resultaat wat ik had gehoopt..
read more

Ik heb in 8 weken veel inzichten opgedaan over voeding en bewegenMarina, deelnemer
Wellness Centre Putten

Eind oktober 2020 dacht ik: dit moet anders en ik vroeg een gesprek aan met de coach/eigenaar van Squash en fitness Purmerend. Het gesprek was confronterend, want eigenlijk alles wat Chester aangaf was waar. Ik kon niet langer ontkennen dat er iets moest veranderen in mijn leefstijl.
read more

20 KG afvallen met Bodysupport met de juiste begeleiding via Body SupportSilvia, deelnemer
Squash & Fitness Prumerend

‘Ik ben 2021 tijdens de corona periode begonnen met body support. Je loopt niet de hele dag met honger en na dit programma is het gewoon in je dagelijkse leefstijl aan te passen. Ik vind het een zeer effectief programma en ben van 79 kilo naar de 64 kilo gegaan. Na afgelopen kerst periode …
read more

Het is een makkelijk programma en zeer goed vol te houdenGeertrude, deelnemer
Fysio en Fitness van Leeuwen

Inmiddels 10.1 kg afgevallen in 10 weken tijd. Ik ga nog door met 2e cursus. Bodysupport is voor mij ideaal, je weet precies wat je mag/moet eten, het is goed vol te houden, je kan gewoon uit de schijf van 5 eten en sporten, en als je precies doet wat er staat, heeft het resultaat. Ik kan het iedereen aanraden!
read more

Ik kan het iedereen aanraden! Als ik het kan, kan jij het ookPeggy, deelnemer
LopikFit

Body Support voelt niet aan als een dieet, omdat we geen honger hebben en nog belangrijker, we hoeven geen dingen te kopen en eten die we na dit traject nooit meer gaan eten. Het is een voedingspatroon die zelfs met een jong gezin te doen is. Wij zijn Nathanaël Koning (42) en Marjolein Koning-Gankema (39).
read more

Wij zijn samen maar liefst 46.5 kilo afgevallen!Nathanaël en Marjolein, deelnemers
Wellness Centre Putten