Vleesverspilling
We verspillen in totaliteit veel voedsel. Nederlandse huishoudens verspillen gemiddeld 41 kilo per persoon per jaar, met name vlees.
Lees verder!We verspillen in totaliteit veel voedsel. Nederlandse huishoudens verspillen gemiddeld 41 kilo per persoon per jaar, met name vlees.
Lees verder!We kennen witte, groene en paarse asperges. Groene asperges zijn altijd verkrijgbaar en bevatten de meeste vitamines.
Lees verder!Vetcellen hebben we liever minder dan meer. Maar toch zijn ze nodig. Hoe werken vetcellen in het lichaam precies?
Lees verder!Kettlebells worden in sportscholen en CrossFit-boxen veel gebruikt. Wat is de geschiedenis en waarom zijn ze nuttig?
Lees verder!Iedereen die het leuk vindt om te kokkerellen heeft weleens de Aziatische keuken geprobeerd. Deze keuken heeft een typische smaaksensatie.
Lees verder!Pindakaas is al jarenlang een populair broodbeleg. Het bestaat gemiddeld voor 40 procent uit vet, waarvan het grootste deel onverzadigd (gezond) is.
Lees verder!Anti-oxidanten: het lijkt wel een magische stof waar voedingsmiddelen mee bestickerd worden. Wat zijn anti-oxidanten precies?
Lees verder!Veel mensen zijn afhankelijk van de avond voor sport. Maar er wordt gezegd dat in de avond sporten slecht is voor de nachtrust. Hoe zit dat?
Lees verder!We geven 10% van ons inkomen uit aan eten. Vroeger was dat meer: wel 30%. Is eten goedkoper geworden of is er iets anders aan de hand?
Lees verder!Postelein is een relatief onbekende zomergroente en in Zuid-Europa is het zelfs een onkruid. Het bevat veel omega-3, gezond dus!
Lees verder!