Voedselverspilling in coronatijd
Een kwart van de Nederlanders verspilt tijdens de huidige coronacrisis minder voedsel dan daarvoor.
Lees verder!Een kwart van de Nederlanders verspilt tijdens de huidige coronacrisis minder voedsel dan daarvoor.
Lees verder!We geven 10% van ons inkomen uit aan eten. Vroeger was dat meer: wel 30%. Is eten goedkoper geworden of is er iets anders aan de hand?
Lees verder!Er worden soms de gekste dingen beweerd over voeding, waaronder de stelling dat je producten niet mag combineren. Hoe zit dat?
Lees verder!Kun jij feit van fabel onderscheiden als het gaat om voeding en beweging?
Lees verder!We verspillen in totaliteit veel voedsel. Nederlandse huishoudens verspillen gemiddeld 41 kilo per persoon per jaar, met name vlees.
Lees verder!Vitamine B12 is een vitamine met veel functies. Je hoort er vaak over als het gaat om vegetarisch eten. Hoe zit het allemaal?
Lees verder!Niet iedereen houdt van vis, maar we zouden in Nederland meer vis moeten eten. Daarom dit lekkere recept!
Lees verder!Beef Stroganoff kennen we allemaal, maar rood vlees is niet de gezondste optie. De variant met vis is minstens net zo lekker!
Lees verder!De vijg is een van de oudste vruchten die we kennen. Het is een bijzondere vrucht, en je kunt er heerlijk ijs van maken.
Lees verder!